Autobedrijf Ben Duin B.V.
Wijzend 70 A
1687 JA Wognum
Is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken.

Autobedrijf Ben Duin verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten /en of omdat u deze zelf aan ons heeft verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken en passen in de relatie tussen Autobedrijf Ben Duin en onze cliënten.

  • Voor en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Gegevens Kenteken van de auto.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken.

  • Het sturen van facturen
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • U te informeren over wijzigingen van of leveren van diensten en producten.
  • Autobedrijf Ben Duin verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming.

Autobedrijf Ben Duin neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier dus om besluiten die worden genomen door computerprogramma s of systemen , zonder dat daar een mens { b.v. een medewerker van Autobedrijf Ben Duin } tussen zit.

Autobedrijf Ben Duin BV gebruikt het volgende computerprogramma : Mivar Group.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren.

Autobedrijf Ben Duin bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

De bewaartermijn duurt zolang het contact zinvol is, naar beider beoordeling in de relatie.

Delen van persoonsgegevens met derden.

Autobedrijf Ben Duin BV verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht , sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Autobedrijf Ben Duin blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies.

Op onze website en webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij u uitleggen waarom wij cookies gebruiken. Uw verdere gebruik van onze website vatten wij op als toestemming voor dit gebruik van cookies. Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Autobedrijf Ben Duin BV .

U kunt een verzoek tot inzage , correctie, verwijdering , gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan , vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ { machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort } paspoortnummer en Burgerservicenummer {BSN} zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Wij reageren zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken op uw verzoek.

Autobedrijf Ben Duin BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nlcontact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip ons

Hoe wij uw persoonsgegevens beveiligen.

Autobedrijf Ben Duin BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neemt dan contact op met ons op.

Bedrijfsgegevens

Autobedrijf Ben Duin B.V.
Wijzend 70 A
1687 JA Wognum
Tel. 0229 57 35 37

IBAN.nr.: NL72RABO371620600
K.v.K. nr.: 36037750
BTW-nr.: NL8000.10.000B01

Waar vindt u ons?

Informatie

©2018 Autobedrijf Ben Duin | powered by DentalHome

Search